Abonnement

ABONNEMENT PÅ VEDLIKEHOLDSSETT

Revitaliser din robotstøvsugers ytelse med vårt tilpassede delabonnement

Opplev rengjøring uten bekymringer og forstyrrelser. Vårt skreddersydde delabonnement til robotstøvsugere tilbyr en praktisk, kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning som sikrer at din robotstøvsuger alltid opererer på sitt mest effektive. Med vårt abonnement, som er nøye tilpasset dine behov, vil du nyte godt av automatisk leveranse av høykvalitetsdeler rett til døren din, akkurat når du trenger dem.

Ved å velge vårt abonnement, vil du dra nytte av:

  • Tidsbesparelser og økonomisk effektivitet: Si farvel til slitsomme butikkbesøk og dyre impulskjøp. Vårt abonnement sikrer at du får best mulig pris på essensielle deler levert på en forutsigbar tidsplan.
  • Økt bærekraft: Bidra til en grønnere planet ved å redusere avfall. Vårt program fokuserer på å kun erstatte nødvendige deler og tilbyr resirkuleringsmuligheter for dine utslitte komponenter.
  • Forbedret ytelse og lengre levetid: Regelmessig vedlikehold er nøkkelen til å forlenge levetiden på din investering. Vårt abonnement holder din robotstøvsuger i optimal stand og sikrer langvarig og pålitelig rengjøring.

Hvordan fungerer vårt delabonnement?

  1. Tilpasset abonnementsplan: Velg mellom månedlige eller kvartalsvise leveranser, eller la oss skape en tilpasset plan som passer perfekt til din bruk.

  2. Hjemlevering: Nydelige deler kommer direkte til ditt hjem, eliminering av enhver uleilighet med butikker og venting.

  3. Enkel utskifting og support: Vårt abonnement inkluderer trinn-for-trinn instruksjoner for enkel utskifting, og vår kundeservice er alltid klar til å bistå deg.

Ofte stilte spørsmål:

  • Hvorfor velge et abonnement?: Det sparer tid og penger, fremmer bærekraft, og sikrer optimal ytelse av din robotstøvsuger.

  • Hvilke deler er inkludert?: Kritiske komponenter som filtre, børster og batterier er standard, med muligheter for tilpasning basert på dine behov.

  • Hva om jeg ikke er fornøyd?: Vårt abonnement er designet for fleksibilitet, med enkel avbestilling dersom du ikke er fornøyd.

  • Kompatibilitet?: Vi dekker et bredt spekter av merker og modeller, og sørger for at abonnementet passer perfekt til din spesifikke robotstøvsuger.

La oss forenkle din rengjøringsopplevelse og gi ditt hjem den kontinuerlige glansen det fortjener med vårt delabonnement.

ABONNEMENT-VIPPS

Ved inngåelse av abonnement på levering av vedlikeholdspakke hver 3, 6 eller 12 mnd vil dette aktivieres ved første bestilling og da følge kundens ønskede interval. Dette har ingen bindingstid og kan sies opp når som helst ved å sende epost til: hei@fixselv.no

HVORDAN KOMMER JEG I GANG MED FASTE BETALINGER/ABONNEMENT I VIPPS?

Se etter Vipps og faste betalinger på bedriftens nettside eller app. Faste betalinger i Vipps vil være et betalingsvalg for abonnementer på lik linje med betalingskort og avtalegiro.

HVORDAN KAN JEG AVSLUTTE ET ABONNEMENT?

Gå inn på Betalinger og Faste betalinger, og trykk på bedriften du vil avslutte abonnement hos. Velg Administrer abonnement. På bedriftens nettside eller app kan du endre eller avslutte abonnementet. I Vipps kan du se Avsluttede faste betalinger i menyen Faste betalinger.

ER DET GRATIS Å BRUKE FASTE BETALINGER I VIPPS?

Ja! Du betaler ingenting for tjenesten ut over det du kjøper selvsagt.

HVORDAN KAN JEG ENDRE KORT PÅ ET ABONNEMENT?

Du kan endre kort på alle abonnementene du betaler i Vipps. Gå inn i menyen på Betalinger og Faste betalinger, velg det aktuelle abonnementet og bytt kort.

HVOR FINNER JEG MINE FASTE BETALINGER?

Gå inn på menyen Betalinger og Faste betalinger i Vipps. Der finner du oversikten over abonnementer, medlemskap o.l. som du betaler fast i Vipps.

HVORDAN KAN JEG AVSLUTTE ET ABONNEMENT?

Gå inn på Betalinger og Faste betalinger, og trykk på bedriften du vil avslutte abonnement hos. Velg Administrer abonnement. På bedriftens nettside eller app kan du endre eller avslutte abonnementet. I Vipps kan du se Avsluttede faste betalinger i menyen Faste betalinger.